30 June 2008

AVG Anti-Virus Free Edition 8.0.1

AVG Free Edition is the well-known antivirus protection tool. AVG Free is available free of charge to home users for the life of the product. Rapid virus database updates are available for the lifetime of the product, thereby providing the high level of detection capability that millions of users around the world trust to protect their computers. AVG Free is easy to use and will not slow your system down (low system resource requirements. Highlights include automatic update functionality, the AVG Resident Shield, which provides real-time protection as files are opened and programs are run, free Virus Database Updates for the lifetime of the product, and AVG Virus Vault for safe handling of infected files.

Version 8.0.1 adds integrated spyware protection and a new LinkScanner feature that gives users safety rankings for their Google, Yahoo, and MSN searches.

Download

File Size: 47.1MB
OS: Windows 2000/XP/Vista

5 comments:

Pascal said...

Mampir nih... Dan kata bayumukti nih, buat blog entuh mending yg download2 biar cepet gede earning-nya dan posting sebanyak-banyaknya dlm 1 hari setiap hari.... tanpa blogwalking Beruntung dong kita? Hehehe.... Tapi sayang kalo saya gak sanggup kalo posting posting sebanyak-banyaknya dlm 1 hari setiap hari.... Wong saya kan blogger kere komen ini saja pake hp itu juga pulsa dikasih, kalo kamu pasti bisa deh.....

Free Download99 said...

@pascal:
Amin deh kalo bisa posting tiap hari hehe.. Tapi saya juga orang Kere bro, wong untuk nge-net kita cuma makan sehari 2x Gya.. Ha.. Ha.. HA.. Hatchiiii...!

Lyla said...

aku udah download lama AVG 8 yang free hehehe...
Aku ngenet ga bisa sering2 bisa jebol hehehe...

Free Download99 said...

@Lyla:
Yah telat deh ngasih taunya.. Nanti kalo ada yg baru ku kabari lagi dech..

Mortgage Rates Predictions said...

Hi..its ok..
visit your blog and doing round here..
how are u?
come visit my blog..
have a good day..